perjantai 19. huhtikuuta 2013

MISS SAVOTAR 2013 EHDOKKAAT ”GALLIALAISKYLÄSSÄ”



        
Kevät tervehdys! 

Tänään Kuopion kaupunkilehti kertoi yksinoikeudella 3. sivun uutisessaan sekä ulkolööpeissään, että: ” Uusi missikilpailu on tulossa Kuopioon!” Näin on. Idean ”äiti” olen minä luonnollisesti. 2000 –luvun alussa suunnittelin ja ideoin konseptin nimeltä ”Perinneneito -kilpailu”. Tämä kilpailuni oli varta vasten suunniteltu vanhanajan perinnetapahtumaan. Perinneneitokilpailu ei ollut siis varsinaisesti puhdas kauneuskilpailu kuten Miss Savotar kilpailu tulee olemaan. Perinneneidoilla ei ollut mm. uimapukukierrosta ollenkaan vaan pelkkä kansallispukukierros. Se oli myös osaksi kykykilpailu. Miss Savotar kilpailussa on siis uimapuku/tai bikinikierros ja juhlapukukierros.

Miss Savotar 2013 ehdokas on: vähintään 168 cm pitkä, iältään 18-28-vuotias, viehättävä, fiksu sekä sopusuhtaisen vartalon omaava, naimaton sekä lapseton. Kilpailuun voi hakea myös savon alueen ulkopuoleltakin. Kilpailu on 2-päiväinen eli pe 30. - la 31.8.2013. Pitopaikkana on edustava ja korkeatasoinen kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopiossa. 

Linkki missikisauutiseen 3. sivulla:
http://www.kaupunkilehti.fi/web/pdf/index.php

Ensimmäinen päivä eli perjantai 30.8.
Missiehdokkaat ovat mukana illalla ns. ”Gallialaistapahtumassa”. Paikalla on ”gallialaiskylän hahmoja” kuten mm. Asterix, Obelix sekä trubaduureja. Tapahtumailtana vartaassa grillataan kokonainen sika gallialaiseen tyyliin. Tapahtumassa pyritään pukeutumaan ajanhenkeen. Ohjelmanumeroista en tarkemmin vielä osaa tässä vaiheessa sanoa, mutta päivityksiä tulee sitä mukaa, kun asia etenee.

Toinen päivä eli lauantai 31.8.
Varsinainen kilpailupäivä. Kilpailut pidetään illalla. Tarkemmat ajat ilmoitetaan myöhemmin. Kruunaus on puolen yön maissa. Pyrin kehittämään missifinalisteille myös lauantaille jotain ”yllätyksellistä” mukavaa ohjelmaa! Lupaan, että kaikki finalistit palkitaan kisassa.

Kilpailussa valitaan: Miss Savotar 2013, I perintöprinsessa, II perintöprinsessa, Miss Rauhalahti ja Kuopion kaupunkilehden lukijoiden oma suosikki. Ehdokkaat esitellään kuvineen ko. lehdessä.
Hakemuksia voi lähettää siis (kasvo- ja vartalokuva uimapuvussa tai bikineissä):
 kuopio.toimitus(ät)kaupunkilehti.fi
Yhteydenotot, mikäli kysyttävää: jarvinen.tj(ät)gmail.com

Ei muuta kuin hakemus emailiin  ja hankkimaan mahdollisia uusia kivoja kokemuksia!!!
Haliterkuin:

Tuija - missiemo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti