lauantai 20. heinäkuuta 2013

MISS SAVOTAR – TERVEHENKINEN KAUNEUSKILPAILU



Lauantaiaamutervehdys uskollinen lukijani! Sen verran Kuopion säästä mainitsen, että aurinko alkoi pilkahdella hiukan pilviverhon takaa tasan klo 7.57. Lämpötila täällä on edelleen kolea eli +15.1 astetta joten helteestä emme voi todellakaan puhua. Eilisen uutisten meteorologin mukaan sää alkaisi lämmetä ensi viikon alun jälkeen, joten tämä tieto rauhoittaa mieltäni (ei tarvitse hakea talvivetimiä varastosta). Ensi viikon loppunahan on sitä paitsi Kuopiossa nämä kuuluisat ”Kuninkuusravit” ja siinä ohessa myös perjantai ja lauantai-iltana musiikkitapahtumia Satamatorilla.

Satamatorilla esiintyy perjantaina mm. iki-ihana ja aina yhtä nuorekas Eini, Anniina Mattila, Ressu Redford & Jussi ”Neon2” Rainio ym.....ja lauantaina on vuorossa koko kansan Katri Helena ja niin ihana söpis JONNE AARON. Eli tämän naisen ei tarvitse miettiä tekemisiään ensi viikon lopuksi. Se näistä tulevista tapahtumista.

MISS SAVOTAR –kauneuskilpailu ja sen ideologia

Suunnitellessani ja ideoidessani Miss Savotar – kilpailua (nimeä myöten), niin lähtökohtani oli seuraava. Kilpailijat saavat olla ns. normaalipainoindeksisiä (kisassa on n. 60 kiloisiakin) suomalaisia naisia. Ikähaarukka on laajempi kuin yleensä normi kauneuskilpailuissa eli 18 – 28 vuotta. Toiset naiset, kun ovat nimittäin kauneimmillaan vasta tuossa 30 – 40 vuoden iässä ja myöhemminkin. Lukisin itseni näihin kuuluvaksi. Olin niin ”lapsenomainen ja lapsellisen näköinen” Miss Suomi 1984 finaalissa ja olen aina näyttänyt ikääni huomattavasti nuoremman näköiseltä.

Haluan myös omalla esimerkilläni korostaa liikunnan ja oikean ravinnon merkitystä. Itse käyn kuntosalilla ja  kävelen sekä lenkkeilen. Harrastan myös kahvakuulaa ja jumppapalloa. Valitettavasti nk. anorektikot/bulimikot eivät tulisi pärjäämään tässä kisassa ja heitä ei olisi finaaliin edes valittu. Näen kyllä heti päälle päin, jos näitä ongelmia on. En aio tukea tätä elämäntyyliä kisani kautta ja puutun asiaan, jos huomaan, että joku kilpailija on laihtunut lisää tmv. Syödä saa ja pitää, kunhan muistaa liikkua tarpeeksi! Tervettä itsestään huolehtimista. Korostan, ettei Miss Savotar kilpailu on mikään nk. Huippumallit haussa – kilpailu – kaukana siitä. Emme etsi voittajaksi mitään ”kukkakeppiä” vaan tervettä, kaunista, aitoa ja luonnollista savolaista naisimmeistä.
No tässäpä taas tämänkertainen postaukseni sinulle. Oikein rentoa ja ihqua vikonloppua! 

Hali!
 
Tuija - missiemo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti