torstai 16. kesäkuuta 2011

Tampere, Suonenjoki, Jämsän Himos.....

Terveiset reissustani!

Takanani ovat Tampere, Suonenjoki ja Jämsän Himos. Tampereella vietin kolmatta vuorokautta. Siellä oli todella kolea ja vesitihkuinen sää. Meinasin paleltua oikeasti. Minulla oli ihan liian kevyitä kesävaatteita mukanani. En voinut kuvitella pienessä mielessänikään, että lämpötila voisi laskea + 32 celsiusasteesta (Savossa) +10 celsiusasteeseen Tampereella!!! Hirveä lämpötilan heitto.

Tampere oli melko hiljainen alkuviikosta. Pistäydyin syömään Viikinkiravintola Haraldissa. Todella upea mesta sisustukseltaan ja palvelukin pelasi hienosti. Ruoka oli mahtavaa...Otimme kaverini kanssa yhteisen ison lautasen, jossa oli härän-, porsaan- ja broilerin filettä. Lisukkeena oli juustoperunoita ja grilliperunoita. Kastiketta oli kahdenlaista: terva- ja juustosellaista. Lisäksi oli haudutettuja porkkanan-, nauriin- ja lantun lohkoja. Myös ihanaa karpalohilloa unohtamatta! Facebook profiilissani on valokuvia reissustani. Suosittelen ko. ravintolaa lämmöllä.

Tulihan sitä piipahdettua Kaijakka -ravintolan karaokessakin. Minä lauloin pari biisiä: Kuuleeko yö sekä Niin minä sinulle kuulun. Sain ravintolan omistajalta kehuja lauluäänestäni. Kaijakassahan käy tunnetusti hyviä laulajia. Sain suosituksia fb-ystävältäni käydä tässä paikassa. Muualla en sitten käynyt "hoilaamassa". Lähinnä kiertelimme kaupungilla ja katsoimme nähtävyyksiä. Hieno kaupunki ja paljon nähtävää!

Paluumatkalla pysähdyimme Jämsän Himoksella. Katsastimme paikat. Siellähän Voice järjestää kesän iskelmäfestarit. Mökit ovat melko isoja ja korkeatasoisia. Tapahtuma-alue on vain aika pieni kooltaan. Mietinkin tässä, että kuinka paljon jengiä sinne oikein mahtuu. Himos on todella hienolla alueella, järven rannalla. Voin kuvitella, miten aluetta liataan festareiden aikaan. Roskia ja tyhjiä pulloja on ympäriinsä. Mielestäni monet meistä eivät arvosta Suomen puhdasta luontoa tarpeeksi. Muutama päivä sitten edessäni olevasta autosta heitettiin ihan surutta roskat ulos. Roskaamisesta pitäisi asettaa oikein mojovat sakot, kuten Ranskassa.

Ennen Kuopiota käväisimme myös Suonenjoella. Veimme parille haudalle kukkia. Että tämmöinen reissu tällä kertaa. Nyt tässä jo miettii Juhannusta. Kai se on lähdettävä kannnustamaan omaa artistiaan JariQ:ta Kuopion Rauhanlahteen aattona. Onhan siellä lisäksi myös Frederik! Hän kutsui kerran ystävänsä ja minut bileisiinsä. Olin juuri kuskina sinä Juhannuksena, joten bileet jäivät väliin osaltani.

Huomasin tuossa You Tubesta, että siellä on Johanna Tukiaisen uusi single: Hei Johanna. Eihän kappaletta ollut vielä silloin edes julkaistu mielestäni. No, tämä kappale ei ainakaan saavuttanut sellaista kohua ja suosiota parina eka päivänä You Tubessa kuin SEXX aikoinaan. Kun SEXX -kappale oli "pöllitty" You Tubeen, sitähän ehdittiin ennen sen poistamista kuunnella yli 60 000 kertaa muistaakseni kahden päivän aikana!!!

Johannasta tuli sitten ns. heavylaulaja (ainakin tällä ekalla kappaleella), jos näin voinee sanoa...mielestäni tämä tyyli ei välttämättä sovi hänelle parhaiten kuitenkaan. Heavyn laulaminen on muutenkin pirun vaikeaa ja vaativaa. No, ehkä tässä onkin haettu vastakohtaa glamour-lookille. Sexiä tässä biisissä ei mielestäni juurikaan ole. Mielenkiinnolla seuraan kuitenkin, miten yleisö reagoi tähän aivan uuteen tyylisuuntaukseen. Onnea vaan hänelle ja Professori Heikkerölle!

Nyt lopettelen. Toivotan hyvää iltaa sinulle<3

Kesähalit!

Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti