perjantai 3. kesäkuuta 2011

Teatteri kiinnostaa!

Kamala, kun on taas flunssa iskenyt! Yökaudet saa yskiä...eilen tuli sitten käytyä tivolissa. Katselin aikani tivolitouhua (siellä oli lähinnä lapsiperheitä ja minä, heh) ja join siinä samalla kahvit. Näin pari tuttuakin siellä. Tivoli oli sijoitettu Olvi Oluthallin ympäristöön. Paikallisella olut-terassilla ei näkynyt olevan kuin pari ihmistä. Ilma olikin aika tuulinen illalla ja vettä tuli muutama tippa taivaalta.

Onneksi tämä päivä on valjennut suht´aurinkoisena, tuulee tosin. Eilen sitten yksi ystäväni soitteli yllättäen ja samaan hengenvetoon hänen ystävänsä Arto (Länsman) halusi myös jutella kanssani. Miehet tuntuivat olevan ns. "juhlatuulella", syystä, että olivat menossa 7 Päivää lehden bileisiin. Uhkasivat tulla käymään Iisalmessa tänä kesänä. Totesin, että onhan täälläkin muutamia menomestoja - ainakin yhdelle illalle. Saa nähdä toteuttavatko aikeensa? Mistä näistä tietää...

Hyvän ystäväni loma alkaa huomenna. Olemme miettineet mitä sitä nyt keksisi oikein. Katinkulta olisi yksi vaihtoehto. Kalajoki on aivan mieletön mesta. Kävimme siellä viime kesänä ja eikö me osuttu juuri siihen kamalaan myrskyn silmään...Hymyn blogini kertoikin tästä kokemuksestani viime kesänä.

Se on varmaa ainakin, että käyn kesäteattereissa. Syntipukki näytelmä kiinnostaa Juvalla. Näytelmässä esiintyy idolini Juha Veijonen. Häneen törmasin kerran Iisalmen Alkossa. Pyysin nimmarin oitis.

Minuakin on kosittu muutaman kerran teatteriin näyttelemään. Viime aikoina asia on alkanut kiinnostaa minua yhä enemmän (isänihän näytteli eläessään). Saa siis nähdä mitä tuleman pitää...

Taidanpa nyt lopetella. On vielä tässä hommia. Sain 3 julkkista viihdetalliini tänä keväänä. Nyt ovat valokuvat ja esittelytekstit vihdoin kasassa heistä. Tämä on aikaa viepää touhua.

Minun piti esiintyä tänä keväänä eräässä suositussa tv-ohjelmassa, mutta se jäi syksyyn. Olin todella helpottunut, kun näin kävi. En ollut henkisesti valmis asiaan. Toivottavasti olen syksyllä.

Hymyn kommenteissa on ollut monenlaista spekulaatiota siitä, kun lopetin blogini. Asia ei ole yksinkertainen. Muuta en tähän sano, kuin, että oli aikani ottaa "aikalisä"....teinhän blogia vuoden yhtäjaksoisesti. En minä ole hylännyt fanejani ym. Minusta voi lukea ainakin täältä omasta blogistani jatkossakin uutisia ym. jos en ole julkisessa blogissa jatkossa.

Nytpä toivotan hulppeata weekendiä !

Halit!

Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti