perjantai 22. heinäkuuta 2011

Esko Koivumies naimisiin nuoren naisen kanssa!

Kesäinen ja mereltä tuoksuva tervehdys Kalajoelta!

Ensimmäinen päiväni Kalajoella oli todella kaunis ja aurinkoinen, mutta seuraava olikin jo pilvinen - tosin lämmin. Ihmisiä täällä on todella paljon ja ympäri Suomea, seassa saattaa olla muutama kauempaakin tullut. Matkalla Kalajoelle ajoimme edesmenneen hiihtäjälegenda Mika Myllylän talon ohitse. Talo on todella näyttävä ja kauniilla paikalla. Siitä ohi ajaessamme minulle tuli todella haikea ja surullinen olo. Niin kaunis koti, maisemat ja perhe - nämäkään asiat eivät ilmeisesti enää auttaneet Mikaa jaksamaan. Surullista. Nyt hänellä ei ainakaan ole maallisia huolia eikä murheita enää. Lepää rauhassa.

Kävimme ensimmäisenä iltana Stagen ravintolassa karaokessa. Ystäväni olivat laittaneet minulta salaa pari biisiä tilaukseen. No, pitihän ne laulaa illan aikana. Hienoa oli se, kun kuuntelijat kannustivat Tuijaa -huudoin ja pyysivät laulamaan lisää....tulihan siinä vetäistyä muutamia kappaleita illan kuluessa.

Eilen sain yllättävän puhelinsoiton säveltäjä, sanoittaja Esko Koivumieheltä. Hän teki sävelen Lööppijulkkis -kappaleeseen. Vuosia vuosia sitten seurustelimme noin 8 kuukauden ajan. Tänä aikana hän kosi minua useasti ja halusi yhteisen lapsenkin. En kuitenkaan suostunut kosintaan ym. Syitäni tähän en erittele kuitenkaan. Joka tapauksessa Esko soitti ja kertoi menevänsä naimisiin ensi syksynä. Kuulutuksetkin on jo hankittu. Nainen on Eskoa melkein 40 vuotta nuorempi!!! Morsian on mm. sanoittanut Johanna Tukiaisen SEXX -kappaleen. Että näin. Toivon nyt, ettei Esko ole enää katkera minulle eikä nimittele tai puhu rumasti minusta julkisuudessa. Uskon ja toivon, että nyt vihdoinkin voimme olla todellisia ystäviä yhteistyömme lisäksi. Entiset suhdeasiamme voidaan kuopata lopullisesti ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Aurinko alkoi paistamaan, jeee!!! Alan pikkuhiljaa lopetella tässä ja nauttimaan loppuviikosta. Toivotan lukijoilleni hyvää viikonloppua!

Halit!

Tuija

ps. Te saitte jälleen faneinani ensimmäisenä kuulla Esko uutisen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti