tiistai 2. elokuuta 2011

JULKKISSUOSIKKIJUONTAJALLA KEUHKOKUUME?

JULKKISSUOSIKKIJUONTAJALLA KEUHKOKUUME?

Julkkis- ja missijuontajana reilusti yli kahdenkymmenen vuodenajan toiminut rakastettu ja lämminsydäminen julkkisristeilyisäntä  Petri Lehtinen menetti lähes kokonaan äänensä ja hän joutui turvautumaan tänään pikapotilaana yksityislääkärin vastaanotolle.

Kolmisenviikkoa sitten Lehtinen tunsi ikävää pistelyä kurkussaan, mutta se meni muutaman päivän sinnittelyjen jälkeen ohitse. Työnarkomaanina ja tunnollisena työntekijänä tunnettu Lehtinen jatkoi sinnikkäästi työvuoroaan, kunnes kuluneena viikonloppuna häneltä meni ääni tyystin. Hän kuitenkin jatkoi työpestiään viikonlopun ylitse Strepsilsin ja hunajateen voimin ja sai juuri ja juuri tehtyä pakolliset juontopestinsä laivalla viihdeosaston esimiehenä.

Tänään Lehtinen turvautui siis yksityislääkärin pakeille ja hänellä todettiin mahdollinen alkava keuhkokuume. Tutkimukset jatkuvat,mutta Lehtiselle määrättiin sairauslomaa, jota mies ei ottanut kuitenkaan vastaan juuri alkaneiden normaalien työvapaittensa vuoksi ja lisäksi hänelle määrätiin puhekiellon lisäksi 875 mg vahvuisia antibiootteja, kyse on todellisesta ns.”hevoskuurista”,Petri Lehtisen managerina toimiva Tuija Järvinen kertoo todella huolestuneena Lehtisen voinnista. Järvinen jatkaa:” Kyllä hänen mielestäni olisi pitänyt ottaa varsinaista sairaslomaa, eikä kuluttaa harvoja vapaitaan näin. No, Petri on Petri, hän asettaa aina muut itsensä edelle!” Manageri toivoo miehen lepäilevän nyt rauhassa ja hoitavan itsensä kokonaan kuntoon. Mahdollisella keuhkokuumeella kun voi olla vakavia sivuvaikutuksia, ellei sitä parantele kunnolla pois.

 Terveisin. manageri Tuiija Järvinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti