torstai 25. elokuuta 2011

Erotiikkaa ja hengellistä musiikkia

Kaunis lukijani!

Aamu oli melko sumuinen täällä Savon perukoilla järven läheisyydessä. Nyt parvekkeeltani avautuu järvimaisemanäköala ja varsinkin nyt, kun liiat puut kaadettiin näköalan edestä pois. Nyttemmin päivä on muuttunut aurinkoiseksi. Lauantaina on sitten luvassa ihka oikea hellepäivä! Ehkä viimeinen sellainen, joten nauti siitä<3

Päätin kirjoittaa ihan fb-kamuja ja faniani varten tämän "väliblogin". Yritän tehdä ensi viikolla verkko Hymyyn blogini. Eletään tuo tuleva weekend ensin...

Tuossa juuri luin verkko Hymyä ja olen täysin 100%:sti Anne Mari Bergin kanssa samaa mieltä, että ne ulkomaalaiset, jotka muuttavat isänmaahamme Suomeen, heidän tulee noudattaa lakiamme ja sääntöjämme!!! Jos tämä ei passaa, kannattaa ostaa menolippu siihen maahan takaisin mistä on tänne tullutkin. Ei mitään eri vapauksia. Sanontakin on."Anna pikkurillisi, niin viedään koko käsi!"

Niin viitatakseni lisäksi minua koskevaan "erotiikkamusiikki -juoruun" verkko Hymyssä, teen lisäyksen:  Aiomme tehdä vakavaa, kaunista - jopa hengelliseksikin luokiteltavaa musiikkia tulevaisuudessa, jos kaikki menee nappiin! Biisikin on jo valmiina ja biisin laulajakin osaa jo biisin. Että näin on näreet. Pitää olla "monipuolinen" myös musiikin saralla. Kaikille jotakin.

Tosiaan Arto Länsman soitti viime lauantaiehtoona minulle ja pyysi uusia biisejä. Johanna haluaisi ilmeisesti saada kokonaisen cd-levyllisen kipaleita eli niitä pitäisi olla yhteensä 10-12 kappaletta. Nythän hänellä on vain tietääkseni 4 omaa biisiä. Vastasin asiaan, että nyt on kiireitä tällä hetkellä, mutta.....saadessamme rahallinen korvaus tekemästämme työstä ja studioajasta - toki räätälöidään oma biisi kenelle vain....ei siinä mitään.

Voithan sinäkin ostaa hittibiisin esim. Asikaisen Ristolta (jos olet vähintään kustantaja, ainakin tämä ehto oli muistaakseni viimeksi) ja maksat mitä biisistä pyydetään. Money talks in business! Tämä on lisäksi KOVAA työtä, ei ne biisit noin vain synny ja muutu cd-levyn muotoon (tai digitaaliseen) julkaistaviksi. Pitää satsata itsekin, jos haluaa jotain. Erikseen on vain nämä Idols- ja Tangokuninkaalliset. Heille tuotetaan ilmaiseksi yleensä. Tiedä sitten vaikka keikkapalkkioista pikkuhiljaa verotetaan levymenot tai sitten artisti saa pienemmän palkkion..joka tapauksessa levy-yhtiöt ottavat aina omansa, se on varma - tavalla tai toisella.

Olipa oikeasti kiva lukea myös Seiskasta, että Johanna tykkää tuottamastani ja kokonaan sanoittamastani LÖÖPPIJULKKIS -biisistä vihdoinkin. Se on puhtaasti viihteellinen "hömppäbiisi". Harmiton ja helppo kenen tahansa laulaa...siksi se on tehtykin! Aikoinaan lakimies hyväksyi nämä sanat muuten Johannna laulettaviksi, että näin. Tarkkaan on siis biisin sanat syynätty, ettei kunniaa loukata! Jep. Eikä niillä ole ollutkaan tarkoitus loukata, vaikka jotkut ovat toista väittäneet.

Nyt näyttää siltä, että uudet bändit astuvat myös kehiin! Kirjoitan niistä, kun olemme saaneet sopparit kuntoon....

Lisäksi minua on pyydetty Viron puolelta yhteen isoon "muotiprojektiin" mukaan. Odotan brändin tuotteita Suomeen...siitäkin lisää, kun on sen aika on eli monta projektia on minulla tässä kehitteillä.

Eipä muuta tällä erää.....hyvää loppuviiikkoa mussukat ja hali!

-tuija-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti