torstai 1. syyskuuta 2011

BIISI TULOSSA, KARAOKEKIERTUE VAARASSA!


BLOGI 1.9.2011
klo 12.15

Upeaa torstaita lukijoilleni<3

Tulipa eilen katsastettua uudet BB-asukkaat. Nyt vasta paljastan, että minua myös ”kosittiin” hanakasti BB-taloon. Kolme kuukautta on aika pitkä aika olla pois tästä normi maailmasta, jos lykästää saada olla talossa. Uskon, että minulle olisi myös tullut BB-talossa klaustrofobisia oireita hyvin pian, olla 24 h suljetussa tilassa ja ulkopuolellakaan ei ole yhtään nk. luontoa, ei puun puuta! Apuva! Lisäksi en voi jättää musaprojektiani nyt kesken millään. On kiire saada biisi joulumarkkinoille....ja on tässä muutakin uutta ohjelmaa meneillään (en voi vain puhua niistä vielä).

Tein siis hyvän ratkaisun. Tosin heitin ilmaan, että ”päivän” ajaksi voisin toki tulla BB-taloon esim. vetämään ”karaokelaulukilpailun” tvs. No, katsotaan...tätäkään ei varmaan olisi saanut nyt paljastaa, joten mahikseni tähänkin menivät nyt ilmeisesti.

Monenmoista hiihtäjää on nyt sitten talossa. Strippari/kirjanpitäjä, tv-tähti, ihan normi immeisiä ja uskovaisiakin. Kaikista eniten minua huolettaa tämä hyvin fiksulta vaikuttava näkövammainen nuori nainen. Toivottavasti muut huomioivat hänet ja auttavat tarvittaessa häntä. Talossa ei kannata siis mokata kovin raskaasti, koska Suomi on pieni maa ja mokat muistetaan hyvin pitkään. Ei siis pidä antaa "hetkellisen" ”BB-tähteyden” ja siiderin sumentaa maalaisjärkeä (jos sitä yleensä on).

Aamulla luin mediasta, että Hymyn bloggaaja ”kamuni” Tia Kiuru olisi karannut BB-talosta....Oliko hän sitten säikähtänyt jotain? Puhe oli ilmeisesti sähköiskuista, joita annettiin ”shotteja” vastaan tmv. Kuulostaa aika hurjalta! On täytynyt olla melko säväköitä sähköiskuja, jos paetaan paikalta jo ensimmäisen päivän aikana...Täytyy kyllä todeta, että kuulostaa aika hurjilta tehtäviltä. Onneksi, Luojan tähden en lähtenyt ”leikkiin” mukaan.....huh. No, tosin tyttäreni tekivät tämän päätöksen puolestani, heh.

____________________

Niin tästä Petri Lehtisen ja Essi Pöystin karaokekiertueesta vielä. Nyt on sellainen aika iso ongelma ilmassa, nimittäin Petri on jo pitkään sairastanut erittäin pahaa äänihuulten tulehdusta/kuumeilua ja on täysin 100%:ssa puhekiellossa, laulamisesta puhumattakaan! En todellakaan osaa vielä sanoa, pitäneekö koko kiertue siirtää ensi kevääksi. Pääjärjestäjätaho on siis Polarartistit ja tämä taho määrää tämänkin asian loppujen lopuksi, EN MINÄ. On nimittäin käyty spekulaatioita tästäkin asiasta Hymyn keskusteluissa, että onko kiertue tulossa vai ei. Tässä nyt vastaukseni tähän.
Lopetan nyt tähän ja lepäilen. Minulla on kuumetta (nousi yön aikana), saa siis nähdä tuleeko Hesaan lähdöstäni yhtään mitään huomenna.
Kaunista loppuviikkoa sinulle ja lämmin hali!
Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti