lauantai 24. syyskuuta 2011

SELVISIMME TÄPÄRÄSTI ONNETTOMUUDELTA!!!

Upeaa lauantaiehtoota fb-faneilleni,fb-kamuilleni ja muillekin lukijoilleni!

Hieno aamu Savossa! Uskon ja tunnen, että aurinko alkaa kohta paistamaan.

Heräsimme nuoremman tyttäreni kanssa puoli yhdeksän aikaan. Söimme ensin aamupalan; fitness –muroja ja kahvia.Tällä hetkellä katsomme Liv –kanavalta ”Arvostele mun illallinen Australiassa”.  Kohta vaihdamme neloselle, sillä siellä alkaa vastaava suomalainen ohjelmaformaatti nimeltä: ”Neljän tähden illallinen”. Olen jäänyt ns. koukkuun näihin ohjelmiin. Ohjelmista saa kyllä hyviä ruokavinkkejäkin ja niissä on mukana mielenkiintoisia persoonia. Mukava seurata mistä ruuista he pitävät ja miten he asuvat.

Eilen sattui jälleen aika hauska tapaus. Nuoremmalle tyttärelleni, kun tuppaa sattumaan aika ajoin kommelluksia. No, eilen illalla hän tuli wc:stä suoraan luokseni makuuhuoneeseeni ja kysyi (hänellä oli kädessään joku putkilo): Äiti, onko tämä kasvovettä? Hänellä oli aukinainen putkilo toisessa kädessään ja toisessa oli valmiina pumpulituppo. Hän oli siis valmis käyttämään ainetta kasvojensa raikastamiseen.

Sitten hän seuraavaksi jo kysäisikin, että miten tämä kasvovesi voi haista näin pahalle? Otin nopeasti putkilon käteeni ja aloin lukea sen tuoteselostusta. Kauhukseni luin, että se oli kynsilakanpuhdistusainetta!!! Huh. Olipa onni, että tytär tuli kysäisemään asiaa. Olisi voinut kasvojen iho tykätä kynsilakanpoistoaineesta kyttyrää.....Hänellä, kun ei ollut silmissään piilareita puhumattakaan silmälaseista. Tyttäreni on hyvin hyvin likinäköinen, eikä hän näe eteensä esim. lukea kuin 5 senttimetrin päähän. Selvisimme siis erittäin täpärästi onnettomuudelta. Tosin tämä ”tilanne” nauratti kovasti jälkeenpäin.

--------------------

Uudet tuulet puhaltavat....Olen nimittäin saanut uuden yhteistyökumppanin musiikkirintamalla. Alan tehdä tulevaisuudessa yhteistyötä suomalaissyntyisen, nykyisin Örebrossa asuvan säveltäjä, sanoittaja Tapio Lauhamaan kanssa. Vierailin hänen luonaan  muutama vuosi sitten. Hänellä on oma studio siellä.

Hän on myös sanoittanut Marian uni –kappaleen Esko Koivumiehen kanssa. Hänellä on omaa tuotantoa mm. Myspace – sivustolla. Mies on lisäksi hyvin ansioitunut Ruotsissa ja hänen kappaleensa soivat siellä radioissa. Hänestä kerron sitten enemmän jatkossa. Hänen tekemänsä kappaleet ovat myös niittäneet voittoja eri sävellyskilpailuissa. Hyviä kappaleita on siis tiedossa....Sen verran voin kertoa, että hän on tehnyt biisejä mm. Kristiina Mäelle, Matti Eskolle, Juha Matille jne.

---------------------

Tarkoitukseni on mennä Helsinkiin 15.10. Silloin Marian uni purkitetaan ja tapaan omia fb-fanejani (jännittää jo valmiiksi!).....Tiedossa on myös palavereita ym..tulee olemaan tosi tiivis aikataulu ja kiireinen.

Nyt lopetan, sillä tyttäreni on luonani pitkästä aikaa. Tänään hän lupasi raidoittaa hiuksiani vaaleammiksi. Tarkoitus on myös tehdä hänelle oikein hyvää ruokaa, uunilohta, kasviksia ja uuniperunaa...jälkiruuaksi banaanilettuja, nam. Syömme vasta saunan jälkeen.

Eipä muuta, kuin upeaa viikonloppua sinullekin ja toivottavasti lähimmäisen seurassa<3

Tuija ja tytär

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti