perjantai 20. huhtikuuta 2012

Varo väärinkäyttämästä aitoa rakkautta

Upeaa perjantaina Sinulle rakas ja tärkeä lukijani !

Tänään latasin ainakin parin tunnin ajan valokuvia menneestä ja nykyisestä elämästäni Tuijan Facebook faniryhmän sivulleni. Hävettää ihan, kun en ole tätä jo aiemmin tehnyt – luulen kuitenkin, että arkailin alitajuisesti laittaa näitä 1980 – 1990 välisen ajan missi – ja mallikuviani esille julkisesti. Tulihan sitä tehtyä noita hommia kymmenisen vuotta enemmän ja joskus vähemmän, mutta kuitenkin. Nykyään mallinurat ovat paljon lyhyempiä. 

Latasin myös mukaan lehtileikkeitä mm. löysin 24.11.1990 julkaistun jutun meistä siskoksista (yksi sisko puuttuu kuvista): Suomen seksikkäimmät siskokset. Otsikko yllätti aikoinaan, kun Iltalehti ilmestyi. Luin tuossa juuri facebook kommentteja, että maailmassa on joidenkin mielestä seksiä liikaakin ja se ”ärsyttää”!!!. Niin, kyllähän sitä ainakin tulee joka tuutista ja tötteröstä. Sitä ei siis auta kenenkään kieltää.
Meidän pitää itse kuitenkin toimia nk. ”suodattimina” siinä mitä kaikkea tuolta saralta haluamme vastaanottaa. Siihen meillä kuitenkin on vielä jonkinlainen mahdollisuus. Toki joitakin mainoksia ei voi aina välttää katsomasta tmv. mutta suurimmaksi osaksi voimme.
Seksin, erotiikan ja rakkauden pitäisi kuitenkin säilyttää se alkuperäinen tarkoituksensa eli sen tärkeys maailmassa. Ilman rakkautta ja seksin kautta naisen ja miehen välille tuomaa yhteyttä ei maailmalla olisi jatkuvuutta, eikö elämän tarkoitus ole kuitenkin jatkua? Nämä asiat tulisi kuitenkin säilyttää kauniina ja ainutkertaisina ihmisen elämässä.
Valitettavasti nämä kauniit asiat ovat osin liikaakin kaupallistuneet ajan kanssa ja median myötä. Kaupallisuus on tuonut lisäksi mukanaan myös objektiivisuuden ja pelkän kylmän tarpeen tyydytyksen tavoittelun. Tämä saattaakin jossain määrin vääristää normaalia parisuhdetta. Näissä asioissa tulisi kuitenkin itse kunkin oltava varovainen, koska ihmisen henkinen taso ei siedä ihan mitä vaan. Sitä saattaa polttaa itsensä näissäkin asioissa loppuun. Rakkaudella ei pidä siis leikkiä liikaa.  Emme ole ns. ”kertakäyttötavaraa”, vaan tuntevia inhimillisiä ihmisiä kaikki loppujen lopuksi.
Haluan ottaa tässä esille mm. siskoni Virpin kahden vuoden selibaatin. Hän aikoinaan kertoi asiasta avoimesti MTV3:n Studio55. fi –sivuilla. Hän vapaaehtoisesti ryhtyi selibaattiin petyttyään omissa aiemmissa suhteissaan. Hän päätti aloittaa uuden jakson elämässään. Tämän kahden vuoden selibaatin aikana hän  tutustui itseensä läpikotaisin. Hän päätti ettei ole intiimisti seuraavan kerran kuin vain rakastamansa miehen kanssa ja näin kävi. Siskostani kasvoi entistä vahvempi ihminen.
Lopuksi vain totean, että nautitaan kukin omilla tavoillamme toisistamme ja rakkaudesta. Pääasia on, että se tuntuu kaikin puolin oikealta ja hyvältä.
Rakkaushali
Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti