tiistai 9. lokakuuta 2012

Vihdoinkin kuopiolainen!!!

Oikein ihanaa iltaa sinulle!

Katsoin juuri Neljän tähden illallista ja täytyy sanoa, että Kikka Laitinen on mahtava musiikintekijä. Ihan tuli tippa silmään hänen biisiään kuunnellessa.

Vihdoinkin minusta sitten tuli kuopiolainen. Muuttaminen ei ole todellakaan ollut mikään sormien näpsäytys toiminto. Ainoastaan harmittaa se, kun iisalmen asunto on tyhjillään ilman asukkeja ja minä asun jo täällä - itseasiassa olen asunut jo elokuun alusta lähtien. Ensin tyttäreni luona ja sitten muutin asuntooni, kun "löysin" tämän. Aivan ihana asunto. Kaunis ja remontoitu n. 60 m2 kaksio. Asuinalue on luonnon keskellä ja todella rauhallista aluetta. Tupaantuliaiset ovat vielä edessäpäin. Tuntuu kuin olisin ollut jo pitempäänkin paikallinen asukas. Ihmiset täällä ovat hyvin ystävällisiä ja juttelevat herkästi.

Huomenna pitäisi lähteä vaalimarkkinoille. En ole vielä kerennyt kampanjoida itseäni ollenkaan. Puolue on jo tehnyt lehtimainoksia ym...joku lehti on jo ilmestynytkin, mutta en ole vielä nähnyt niitä. Alapuolella on www-osoite suoraan meihin ehdokkaisiin:

http://www.kuopionperussuomalaiset.fi/kunnallisvaaliehdokkaat_2012

Onnea siis vaan kaikille kunnallisvaaliehdokkaille!!

Olen tavannut kuopiossa erittäin hyvän uuden sydänystävän. Meillä on jo yhteisiä työhön liittyviä tulevaisuudensuunnitelmiakin.

Tapasin eräs päivä kaupungilla erään heavybändin muusikon...he taannoin lähettivät minulle demonsa. Bändi menestyi hyvin tämän vuoden Rock Cock -kisassa. Hän pyysi minua bändinsä harjoituksiakin kuuntelemaan. En ole kerta kaikkiaan kerennyt kirjoittamaan pitkään aikaan kun elämäni on ollut niin hektistä. Elämääkin pitää elää kuin vielä tätä elämää kerta on.

Taidan nyt lopetella. Täytyy levätä huomista päivää varten.

Hyvää yötä ja hali!

Tuija




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti