torstai 19. kesäkuuta 2014

MISS SAVOTAR 2014 JA MISS SUOMI –KILPAILU




Lämminhenkistä Juhannusaattoa! Kuopiossa on koleaa, harmaata ja plussa-asteita vain 13,8. Oikein juhannussää jälleen!!

MISSIKUVAUKSET SATAMASSA 17.6. 

Nina Laakso Live24Magazine -verkkoaikakausilehdestään haastatteli minut ja osan missifinalisteja Kuopion satamassa tiistai-iltana 17.6. Touhussa meni noin 2,5 tuntia. Oli järkyttävän kolea ja sateinen ilma. Tästä huolimatta kuvasimme missit ulkona, koska luonnon oma valo on se parhain. Seuraavana aamuna heräsin kurkku karheana ja hiukka arkana. Nyttemmin olen vielä saanut nuhan. Päätin, että jos juhannussää ei lämpene iltaan mennessä niin tämä nainen jää kyllä kotia tänä iltana tyttärensä kanssa. Olen juuri aikeissa tehdä hänelle kesän ensimmäisen mansikkakakun. Toinen tytär viettääkin juhannusajan lämpimämmissä olosuhteissa Ghanassa, Afrikassa, tosin töitä tehden.

Tässä on linkki Live24Magazine missiuutiseen sekä missikuvagalleriaan. Lue ja tykkää uutisesta samalla, kiitos!

http://www.livekaksnelja.com/news/missit-valloittivat-kuopion-sataman/



Satamassa olivat paikalla, vasemmalta: Valeriya Gogunskaya, Nanni Argillander, Katja Rönkkö, Ida Repo, Eveliina Rajala ja Rosa Eskelinen.
Ryhmäkuvasta puuttuvat: Hanna Kuronen, Katariina Väisänen ja Marianne Räisänen. (he eivät päässeet paikalle esteiden vuoksi).

MISSIVALMENNUS MISS SUOMI -KILPAILUJA VARTEN

Nuorempana valmensin muutaman tytön missikisoihin. Parhaat saavutukset heillä olivat paikkakunnalliset voitot ja valtakunnantason kauneusmittelöt kuten. mm. Speden järjestämä missikipailu tv:ssä aikoinaan. Haluan mainita, että viime kerralla Miss Suomi kisojen perintöprinsessa Milla Romppanen tuli juuri Kuopiosta! Joten täällä on varteenotettavia ehdokkaita.

Miss Savotar 2014 finalisteissa on muutama, jotka haluavat jatkaa valtakunnallisissa mittelöissä. Olen valmis auttamaan mm. Miss Savotar voittajaa asian suhteen. Voin  kertoa mm. julkisuuden eri puolista, mediasta ym...minulla on pitkä kokemus näistä. Muutama on jo käynyt mallikurssin valmiiksi. Käytöstavat ja sisäinen kauneus ovat myös todella tärkeitä avuja eteenpäin mentäessä kuin myös tässä omassa kisassanikin. Korostan myös kilpailuun sitoutumista.

Eipä tässä muuta kuin upeaa Juhannusta!!! Palaillaan. Taidan seuraavaksi viedä missit kuntosalille! Osa ainakin on huippukunnossa, onneksi en itsekään ole missään huonommassa kunnossa tällä hetkellä.
See you.

hali
tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti