torstai 26. kesäkuuta 2014

MISSIT VIDEOLLA

Toivorikasta torstaita rakas lukijani!

Niin se taitaa olla, että syksy alkaa taittua ennenkuin kesä ehtii edes kunnolla alkaakaan. Olen kuullut sanottavan,että, jos on lauhkea talvi niin tulee kylmä kesä ja näin ainakin nyt näyttää käyneen. Olin ostanut kolme ohutta kesäistä maximekkoa mutta taitaa tällaisilla ilmoilla jäädä nekin pitämättä. Tuuli on sen verran koleahko. Voi vitsi!! Toivossa eläen kuitenkin, että se oikea kesäsää alkaisi pikkuhijaa tulla esiin...onhan sitä kesää vielä jäljellä, kuten laulussakin lauletaan.

MISSIT VIDEOLLA

Kävimme toimittaja Nina Laakson kanssa 17.6. Miss Savotar 2014 ehdokkaiden kanssa Kuopion satamassa kuvauskeikalla ja siitä on nyt tehty videopätkääkin Live24magazine -verkkolehden etusivulle. Käyhän ihastelemassa. 

Linkki:

Miss Savotar 2014 finaali on siis la 12.7. Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Tulehan katsomaan upeita savolaisia naisia!!! Miss Savotar 2014 on nimittäin ainoa oikea kauneuskilpailu Kuopiossa ellei koko savossa.

LADY LINELLE TI 1.7.

Miss Savotar 2014 ehdokkaat viemme ensi tiistaina tanssitunnille. Itse olen ko. kuntosalin jäsen tällä hetkellä. Kuopion kaupunkilehti tekee tästä vierailusta uutisen 5.6. ilmestyvään lehteen. Aion myös itse osallistua tunnille. Yritän kuitenkin ottaa muutamia valokuvia facebookiin.

Minulla on vielä muitakin suunnitelmia missien varalle, kirjoitan niistä sitten tuonnempana.
Eipä sitten kuin oikein hyvää tulevaa viikonloppua! Yritäpä rentoutua!

tuija

ps. Tyttäreni Jade julkaisee ensi singlensä Miss Savotar 2014 finaalissa 12.7. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti