perjantai 4. heinäkuuta 2014

MISSIT JUMPASSA JA SUMMER UP

Aurinkoinen perjantai-iltapäivä tervehdys!

Pakko nyt kirjoittaa, että täällä Kuopiossa satoi koko päivän mutta aivan yllättäen mollukka tuli esiin. Olin jo kutakuinkin unohtanut mitä auringon paiste on ja miltä sen lämpö tuntuu.

LADY LINE JA SH´BAM
Käytimme Kuopion kaupunkilehden ja toimittaja Inka Matilaisen kanssa Miss Savotar 2014 finalisteja SH´BAM tanssitunnilla tiistai-iltana. SH´BAM:n 45-minuuttinen koostui kuumista ja nopeista tanssillisista liikesarjoista sekä erilaisista kuvioista vanhojen uudelleen miksattujen listahittien seurassa.
Olipa todella rankkaa! Olin ihan yllättynyt siitä, kun ajattelin, että kuntosali se on ainoastaan sitä ainoaa ja oikeaa todella rankkaa ja kaloreita polttavaa  treeniä, mutta ”Tutta” oli nyt väärässä. Täytyypä alkaa käydä näissä jumpissakin jatkossa. Ne ennakkoluulot!

KUOPION KAUPUNKILEHTI LA 5.7.2014 NRO 28
Voit lukea jumppatuokiostamme missien kanssa lauantain 5.7. 2014 Kuopion kaupunkilehden printtinro:sta 28  tai verkon näköislehdestä pvm 5.7.2014 nro 28, sivulta 8. Lisää kuvia löytynee lehden omalta facebook- sivulta. Käypä tsekaamassa!

SUMMER UP LAHTI  LA 5.7.
Sain VIP-kutsun Summer Up:iin Lahteen, joten suuntaamme tyttäreni Jaden kanssa sinne huomenna aamusta. Aion katsoa lauantai-illan viimeisen esiintyvän tähdenkin eli Lahden oman pojan CHEEKIN. En ole häntä luonnossa nähnytkään – ehkäpä saan vaihtaa sanasen backstagella, I hope. Myöhemmin lataan kuvia facebook -sivulleni konsertista.
Tässäpä nämä uutiset tällä erää.

Rentoa viikonloppua ja aurinkoa!

hali

tuija

Ps. Ensi viikolla on Miss Savotar 2014 FINAALI!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti