keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

MISS SAVOTAR 2014 ON NANNI ARGILLANDER!

MISS SAVOTAR 2014

Miss Savotar 2014 finaali pidettiin toista kertaa la 12.7. Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Paikka oli täynnä missien kannustusjoukkoja. Koko päivä oli yhtä huisketta. Aamusta oli kampaaja ja meikkaaja. Jokainen missiehdokas meikattiin ja hiukset laitettiin upeasti. Kiitos Alex Tuominen ja Hiusstudio Alex T.! Meitä varten oli varattu koko kampaamo klo 11 lähtien lauantaina aamuna.

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjosi meille sitten seisovasta pöydästä maittavan päivällisen ja muutenkin huolehti koko päivän ja illan ruoka- ja juomapuolesta. Kiitos Kylpylähotelli Rauhalahti!
Kauneuskilpailu alkoi klo 21 ja päättyi kruunaukseen noin klo 23. Tuomaristolla oli yksimielinen päätös 3 parhaan suhteen. Järjestys tosin vaihteli hieman eri henkilöillä.

VOITTAJAKSI NANNI ARGILLANDER

Miss Savotar 2014 on 18-vuotias Nanni Argillander. Hän opiskelee Kuopion Yhteiskoulun Musiikkilukiossa. Toiseksi perintöprinsessaksi tuli venäläissyntyinen 21 –vuotias liiketalouden opiskelija Valeriya Gogunskaya ja ensimmäiseksi perintöprinsessaksi tuli 18-vuotias ylioppilas Marianne Räisänen. Kaikki ovat kuopiolaisia.

Kilpailu oli korkeatasoinen ja alussa tehtävä tuntuikin vaikealta. Illan kuluessa kolmen kärki alkoi kuitenkin muotoutua. Kaikki finalistit olivat viehättäviä ja kiitos kaikille!
Omalta kannaltani koen, että kilpailu onnistui hyvin. Kiitostakin on tullut. Kuopion kaupunkilehti kertoo tällä viikolla finaali-illasta valokuvineen, sekä printtilehdessä että netin näköislehdessä.
No tässäpä tämä tällä kertaa.
Aurinkoa päivääsi!

haliterkuin
tuija

KIITOS lisäksi:
Kuopion kaupunkilehti
Tiina Jylhä – The Look
Lady Line – Kuopio
Rosanna – Kukka- ja hautauspalvelu

Ohjelma- ja viihdepalvelut Tähtisäde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti