keskiviikko 11. syyskuuta 2013

MISS SAVOTAR KAUNEUSKILPAILU TUNNETAAN JO VIROSSAKIN!





Virolaisen Ohmygossip.ee verkkolehden päätoimittaja Helena-Reet Ennet otti minuun eilen yhteyttä ja teki monia syvääluotaavia kysymyksiä. Tänään verkkolehti kertookin yksityiskohtaisesti Miss Savotar 2013 kauneuskilpailusta ja minusta. Artikkeli mainitsee myös tyttäreni. Ohessa linkki suoraan uutiseen:


Jade tyttäreni lauluvideo Miss Savotar finaalista on liitetty uutisen loppupuolelle. Olen todella tyytyväinen artikkeliin. On mahtavaa saada paikallinen Savolainen kauneuskilpailu uutisineen maailmalle - Suomen rajojen ulkopuolelle!  Artikkelissa kerrotaan mitä kaikkea finalistit puuhasivat kesän aikaan minun ja Kuopion kaupunkilehden kanssa sekä itse finaalista voittajineen. Artikkelissa mainitaan myös tulevaisuuden haaveistani sekä tekemisistäni, avoimen yliopiston kasvatus- ja aikuiskasvatustieteiden opiskelujen aloittamisesta lähiaikoina sekä harrastuksistani. Kerron myös mitkä viisi asiaa ovat minulle Suomessa tärkeimpiä ja nehän liittyvät luontoon – suuri luonnon ystävä kun olen.

Ensi maanantaina aloitamme työstää Miss Savottarelle Pia Pylkkäselle ”työ- eli mallikansiota”. Toimin hänelle avustajana. Sain hyvän ja kokeneen malleja jo pitkän aikaa kuvanneen Esajuhani Seppäsen yhteistyöhön kanssamme. Kansion kuvaamiseen mennee muutamia päiviä.

SOPIMUSHÄIKKÄ - MIKÄ IHMEEN HÄIKKÄ?

Ajattelin ensin olla kommentoimatta asiaa, mutta, kun siitä on ollut jo julkisuudessa (Seiska Live) niin sanotaan nyt muutama sananen. Todellakin kaksi finalistia oli jättänyt sopimuspaperit allekirjoittamatta pöydälle. He eivät sanallakaan kommentoineet asiaa minulle saatikka kysyneet mitään asiaan liittyvää. Oletan, että he eivät vain halunneet ”sitoutua” tulevan mahdollisen voittajan velvollisuuksiin. Se, että he eivät allekirjoittaneet sopimuksia ei  vaikuttanut millään lailla heidän sijoittumiseensa, kumpikaan heistä ei sijoittunut edes neljän joukkoon kisassa.
Sopimukset ovat arkipäivää missikisoissa esim. jos et allekirjoita missisopimuksia Miss Suomi semeissä, tuskin pääset edes finaaliin – en usko.

OBAMAA KATSOMASSA RUOTSISSA

Viime viikonloppuna osuin Tukholmaan Usan presidentin vierailun aikaan. Mediaa oli paikalla ympäri maailman sekä poliiseja joka puolella. Latasin joitakin kuvia facebookiin. Laivalla minulla oli Biancon 13 cm:n korkuiset kengät jalassa sillä seurauksella, että kaaduin käteni päälle. Käsi on kuvattu ja huomenna on lääkäri. Poikki se ei ole, mutta epäilen hiusmurtumaa. Se tästä vielä puuttuisi, että käteeni laitettaisiin kipsi – I hope not!!
Hyvää iltaa sinulle – lähden suihkuun..
Haliterkuin.
tuija

ps. Miss Savotar 2013 viralliselle kotisivulle olen ladannut uusia kuvia ja uusia tulee vielä lisää...

YOU TUBE VIDEO MISSIKISASTA TULEE VIIKONLOPUKSI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti