sunnuntai 1. syyskuuta 2013

SAVON KAUNEIN ON PIA PYLKKÄNEN!

Aurinkoinen halitervehdys rakas lukijani!

HISTORIAN ENSIMMÄINEN MISS SAVOTAR KAUNEUSKILPAILU

Aurinko paistaa ihanasti kylpylähotelli Rauhalahden parvekkeelle. Kirjoitan tässä samalla sinulle missiblogia. Eilen illalla pidettiin historian ensimmäinen Miss Savotar kauneuskilpailu, jonka ideoin päässäni viime kevättalvella.
Minä toimin eilen finaalissa missikisan vetäjänä ja juontajana. Tyttäreni olivat nyt nk. "missiemoina". He auttoivat missejä kaikessa mahdollisessa myös pukeutumisessa. Kiitos rakkaat tyttäreni - äidin kullannuput! En olisi tullut toimeen ilman teitä ja apuanne.

MISSITULOKSET

Kuopion kaupunkilehden lukijoiden suosikiksi nousi 18-vuotias ylioppilas Henna Ahonen. Miss Rauhalahti tittelin vei 19-vuotias ratsastuksen ohjaaja Anniina Korsikko, hänestä leivottiin myös Miss Gallia sekä Miss Savotar 2013 kilpailun I perintöprinsessa. Toiseksi perintöprinsessaksi tuli 27-vuotias graafinen suunnittelija Piia Härkönen.
Miss Savotar tittelin nappasi 25-vuotias parturi-kampaaja Pia Pylkkänen. Hän on kuin ilmetty nuori Linda Lampenius.Kaikki savolaiset voittajakaunottaret ovat vaaleaverikköjä.

Missikärki oli todella tasaväkinen. Tuomaristo turvautui äänestykseen ja tulos oli 2-2 kunnes sitten viimeinen tuomariääni ratkaisi pelin Pian hyväksi.
Tämä oli Pialle ensimmäinen kauneuskilpailu. Anniina Korsikolla oli jo takanaan julkisuutta mm. Miss Bikini 2012 finaalista ja Idolsista 16-vuotiaana. Piia Härkönen oli ollut mukana mm. Seiskan Tähtityttö kilpailussa.

Onnea kaikille voittajille!!! Kiitän myös kaikkia muita finalisteja mukana olosta - olitte ihania.

PALKINNOT (voittaja ja perintöprinsessat)

Palkinnot olivat seuraavia: kuntosalijäsenyys, kuntosalipasseja, esprit-kello, korusetit, koruja, tiarat, pokaalit, missinauhat, isot kukkakimput, musiikkia, Kylpylähotelli Rauhalahden majoittumispaketteja, mahdollisia työtehtäviä tapahtumissa jne....

Kaikki muutkin finalistit saivat pieniä palkintoja: musiikkia ja kuntosalipassit.

KIITÄN SEURAAVIA SPONSOREITA SYDÄMELLISESTI:

Kuopion kaupunkilehti, Kylpylähotelli Rauhalahti, Muoti Pia/ Sanna Laitinen, Timanttiset, Kultajousi, Kuntostudio Wellness Elements Oy, Glitter, Kukka ja Sidonta Rosanna Ky ja Parturikampaamo Sirpa.

Juuri TE mahdollistitte tämän kauneuskilpailun toteutumisen - KAUNIS KIITOS JA HALI!

Kiitän myös ihanaa Kylpylähotelli Rauhalahden ravintolapäällikkö Juha Tirkkosta ja henkilökuntaa sekä Kuopion kaupunkilehden päätoimittaja Aija Piristä että toimittaja Inka Matilaista.

Kiitän myös ihanaa yleisöä jota oli paikalla salin täydeltä! Samalla Kiitän Jackpotin rumpalia Jasu Mäntylää ja Jackpot bändiä. Kiitän myös tytärtäni, joka lauloi tapahtumassa kauniisti Emma Salokosken "Veden alla".

Tämä projekti on nyt ohi. Itku tuli eilen, kun "lapseni" syntyi. Nyt on vuorossa laivaristeily ja relaus. Mitä teen seuraavaksi............se on vielä YLLÄTYS!

KUOPION KAUPUNKILEHTI LA 7.9.

Kuopion kaupunkilehti kertoo yksinoikeudella finaalista kaiken ja voittajista sekä muista misseistä 7.9. ilmestyvässä lehdessään upeine kuvineen. Olepa kuulolla!

Haliterkuin: tuija

ps. Olo on tyhjä ja väsynyt, mutta ONNELLINEN! Yli 3 kuukauden projekti tuli päätökseen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti