sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Yliopisto-opintoni - laihdun edelleen...



Opintoni alkoivat Itä-Suomen yliopiston Snelmannin kesäyliopiston kirjoilla tänä perjantaina 20.9.. Paikalle saapui yllättävän paljon uusia opiskelijoita (kaiken ikäisiä), siinä määrin, että varattu seminaarisali oli niin ääriään myöten täynnä, että osa joutui istumaan jo käytävän puolella.

Professori Päivi Atjonen starttasi kasvatustieteen opintomme yli kolmituntisella rupeamallaan. Sain tehtyä todella hyvät ja kattavat muistiinpanot. Teen niitä, koska asiat jäävät samalla mieleeni. Ajattelin nyt tehdä ensi viikolla mahdollisimman paljon tehtäviä sisään. Ensi keväänä olisi tarkoitus saada Kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen apron paperit käsiini. Siitä sitten jatkoa opettajan koulutukseen myöhemmin tai lisää kasvatustieteen opintoja. 

Tietenkään en sulje pois kokonaan sitä mahdollisuutta, että starttaan taas jonkun oman projektin esim. missikisan jollekin paikkakunnalle/-jille. Tämän vuoden loppuun keskityn kuitenkin opintoihini. Pääsin haastatteluun todella upeaan työpaikkaan ja kävinkin jo siellä, joten katsotaan miten käy.....siitä sitten lisää, jos pääsen! Median parissa anyway.
Missikisan promoottorilla, kun on niin valtavasti tehtävää, että saadaan pystyyn kunnon kauneuskilpailut – sata eri asiaa. Oli kuitenkin hienoa onnistua tekemään upea Miss Savotar kilpailu historian ensimmäistä kertaa. Kiitän vielä kaikkia yhteistyökumppaneitani ja finalisteja!  Se poiki minulle itselleni myös kutsun Viroon. Tarkoitus olisi olla valokuvamallina julkkislehdelle, Nyt en vielä pääse käteni takia. Kaaduin sen päälle taannoin Ruotsin laivalla, joten parantuminen on vielä kesken. Varoitus: Älä käytä 13 cm korkoja laivalla...

Mittasin juuri vyötärön ympärykseni ja alle neljässä kuukaudessa se on kaventunut 21 centtiä!!! Nyt alkavat olla ohi ”rehevän” Tuija Järvisen ajat.  Ja hyvä näin. Muotoja on vielä jäljellä ihan omiin tarpeisiini. Sen vaan totean, että kuntoilu on tärkeää, mutta ruokavalio on ”avainasemassa”. Olen laihtunut sinäkin aikana, kun en ole nyt voinut käteni takia käydä kuntosalilla. Toki olen kävellyt luonnossa.
Eipä tässä muuta tällä erää. Tytär vielä nukkuu ja päätin sillä aikaa kirjoittaa sinulle ystäväni!
Oikein hyvää tulevaa ja alkavaa viikkoa sinulle. Pidä itsestäsi huoli, kukaan muu ei tee sitä puolestasi! 

Hali.

Tuija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti