perjantai 28. maaliskuuta 2014

MISS SAVOTAR 2014 ETSINTÄ ALKOI!




Aurinkoinen perjantaitervehdys!

Istun keittiöni ikkunan ääressä baarijakkaralla ja katson ulos ikkunastani. Näky on lohduttava sinällään, että aurinko paistaa upeasti ja lumet alkavat olla kutakuinkin sulaneet. Pieniä lumikasoja on vielä paikoitellen varjoisemmissa osissa metsää. Pajunkissatkin jo näyttävät olevan  täydessä loistossaan. Pitkä ja ehkäpä jonkin verran masentava talvikin alkaa olla jo takanapäin – ONNEKSI.

Miss Savotar 2014

Viime vuonna ensi kertaa järjestetyn ja ideoimani Miss Savotar kauneuskilpailun toinen kausi on alkanut. Sitä itseasiassa toivottiin, haluttiin ja pyydettiin minulta. Kylpylähotelli Rauhalahti ja sen ravintolapäällikkö Juha Tirkkonen kertoo mm. viime viikon Kuopion kaupunkilehdessä, että he olivat saaneet  sen verran positiivista palautetta kisasta, että he  halusivat olla tänäkin vuonna mukana yhtenä pääjärjestäjistä. Finaali oidetään tänä vuonna aiemmin ja lauantaina 12.7. Kylpylähotelli Rauhalahdessa, Kuopiossa.

Muita pääjärjestäjiä lisäkseni on Muoti Pia ja sen omistaja Sanna Laitinen, joka juhlavaatettaa kauniit missiehdokkaat juhlapukukierrokselle lumoavilla iltapuvuillaan eli ilta nk.” prinsessana” on taattu. Lisäksi Kuopion kaupunkilehti on päämediasponsori, jolla on yksinoikeus esitellä finalistit sekä tiedottaa  kilpailusta ylipäätään  lehdessään. Kiitänkin tässä vaiheessa kaikkia pääyhteistyökumppaneitani!

Toivon, että saan viime vuoden sponsorit jälleen joukolla mukaan. Uudetkin ovat tervetulleita. Vastineeksi he saavat mediahuomiota. Ohessa linkki Kuopion kaupunkilehteen, jossa on itse kisasta sekä hakuilmoitus että ohjeet kilpailuun ( uutinen sivu 23 ja hakuilmo sivu 29). Tervetuloa hakemaan! Luvassa on jälleen upeita palkintoja ja kokemuksia. Linkki uutiseen;


Kansainvälisesti tunnettu kisa

Viime vuonna Miss Savotar kilpailusta oli sivun uutinen virolaisessa kauneus- ja julkkisverkkolehti Ohmygossip.ee :ssä, joten  kisa on huomioitu Suomen rajojenkin ulkopuolella.  Linkki uutiseen;


Lisäksi kisasta oli  paikallismediassa ja radiossa sekä valtakunnan radio Rockissa asti. Myöskin Hymy teki asiasta muutaman uutisen.

No eipä tässä muuta tällä erää. Tervetuloa kaikki viehättävät ja raikkaat ei-naimisissa olleet tai olevat 18-30 vuotiaat naiset Pohjois-Savon alueelta hakemaan kilpailuun!

Upeaa ja aurinkoa täynnä olevaa viikonloppua!

hali
tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti